09 March, 2009

KUZA ..... peminat anak anak aku! kekeke!!!


wardina sophiellea & waheeda salsabilla dengan PEMINAT dorang!
anak aku mmg MINAT giler kat kawan aku yg sorang ni. Walaupun berapa kerat jer dia berlakon. He HE He ! Jgn mareeee yer makcik cantik!

gegege!

my the very kawan lama best fren....Tg Kuza Tg Muzani

kawan lama giler 1988 - 2009.

Kuza jumpa aku sebab dia nak suruh hantarkan baju baju lama (tapi byk yg beli kat London oOoO ) 5 plastik besar to mana mana umah anak yatim.
Setelah begitu lama aku tak dapat amik , sebab aku busy, so lepas kena maki kaw kaw ngan Kuza, so semalam sebab aku tak der shooting , opssssssssssssssssssssssssss!!

Aku pegi la amik dengan gigihnya. Kuza cakap aku busy SHOOTING ke ? Sampai dekat sebulan dia dah siap packing aku tak amik amik! hahaha!

Kuza makin KURUS sebab DUNIA HERBS. Sapa nak beli PIL KURUS DUNIA HERBS 10 botol keatas, aku bawak g jumpa Kuza !!! Betoi !! Ada harga diskaun. Mmg very the murah!

17 comments:

zareda said...

glemer vimmy

besfren dengan artis..:)

Uncle said...

Dear Vimmy.
Uncle dulu minat jugak dengan dia. She"s very sweet. Last time Uncle ternampak masa handle function kat one of the hotels kat KL and she was the guest

Uncle

Chekgu BaniHassim said...

sempat promosi percuma nih...
kuna tak jumpe ke kak??

benludin said...

kim salam!

zany said...

uiskkk, asal ada iklan artis je, blogger lelaki dah ramai bagi komen dulu, ekekekeke.

boleh kurus ke mummy? 10 botol tu, harus jadi lidi ekk?

zany said...
This comment has been removed by the author.
Ajzie said...

glamer youuuuuuu.. ada shooting gitu..

zino said...

bila nama nya artis mesti ada peminat.. kecik besar minat... siap promosi lagi tu bagus la.. tolong menolong la kan hehe

Neeza Shahril said...

ooo.. kuza tu kawan vimmy ke?
bila pulak vimmy berlakon ni?
hehehe..

Shifu67 said...

kawe pun minat gak ko dioo nii...

NaniRostam said...

Salam Vimmy, Kuza tu dulu sama glamer dengan Kak Nani...glamer zaman bujang kitalah... sesama staff Bank Bumi dolu-dolu...

Zaman gila parfum, PARIS YSL, white linen, miss dior, chanel no5...hehe.padahal keranai jer tu...

© Opah De said...

Vy...
Dia masih macam dulu, ya. Of course, dah berumur tapi masih cun melecunnn... alahaiiii... dia buat apa sekarang ni, Vy?

vy said...

Salam all

Insyallah Kuza baca semua message kat sini. he he he ! Silent reader!

Kuza kat gambar tuh tak make up langsung. Dia dah TUA !! Tapi masih bergetah.

Kuza seorang ibu tunggal dengan 4 anak. Dia masih berlakon tapi tetap seorang ibu dan kawan yg baik.

Add Kuza kat facebook! Tengku Kuza.

jentAYU said...

Kak Vy,

Saya pernah terpandang kak KUZA di KLCC. Cantiknya...SUBHANALLAH! Kat TV and gambar..tak secantik face to face...JELITA SANGAT! Kirim salam kat dia ye...
hmm...pil kurus tu, brp harga-nye? nak gak bergetah se-getah kak KUZA..:)

NJ@goboklama said...

Vimmy,I ada sorg kawan yg selalu received unwanted clothes atau brg2 terpakai utk dijual di kedai charitynya & selepas tu duit2 tu diderma ke umah-umah kebajikan yg memerlukan, next time kalau ada lagi baju-baju yg nk dilego,bole le calling-calling NJ ye? ;)

vy said...

NJ

ok. No probs. nanti kalo ada banyak lagi , kita calling2.

sms ur no. to me .
my number 016 34 11 273

-Misztake- said...

vy..
seronok je tgk badan dia..
menjadi betul pil tu..