07 March, 2009

saksikan laaaaaaaahhhhhhhhhhh.....(versi dangdot)



ULANGAN
Jemputan Umrah Anas Affendy
Astro Oasis
6-8 Mac 2009

Dah nak abis dahh... KHAS sempena MAULIDUR RASUL.

Aku tak tau apa yg speselnya espisod PENDERITAAN aku ini ...hehehehe!

Namun aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada..

PEMINAT PEMINAT SAYA . SUAMI SAYA ..ANAK ANAK SAYA ...KAWAN KAWAN....BINATANG PELIHARAAN SAYA...ADIK BERADIK ...SEDARE MARE .. YG terpAKSA jadi PENYOKONG DAN SEMUA SEMUALAH YG MENYOKONG SAYA ...(dari bawah pokok mempelam) hehehe!!

SAYA ULANGI ...SAYA SEIKHLAS HATI MENYERAHKAN HADIAH KEMENANGAN SAYA ITU KEPADA ORG ORG YG SAYA SAYANG. .......saya hanya nantikan ganjarannya di SANA nanti.

Selamat aku dari PUBLISTI !!!!!!!!!! Dah tak larat sain otograf ..permintaan dari nyonya nyonya kat pasar tuh!! muekekekkekekekekekekekekekekekeke!!!


Doakan Anas dan Emak tabah hadapi dugaan hidup.

7 comments:

Neeza Shahril said...

itu gambar Anas ke vimmy?
Neeza doakan hatinya berubah untuk kembali ke pangkal jalan. Ameen...

Kak Nora said...

Vimmy,
Glamourlah...baru cg dapat ikuti kisah sebenaunya esp kenali keluarga Vimmy.

Zareda Norman said...

masih tak sempat ikuti kisah ni

apa apa oun vimmy, ganjaran disana dah tentu menanti.. InsyaAllah

Chekgu BaniHassim said...

kisah anas mmg unik kak...
rentetan pasca jemputan umrah tu yg buatkan org nak lagi dan lagi..
makin glemer la akak...

Uncle Lee said...

Hi VY, boleh dengar your laugh disini, saya chepat datang tengok siapa ketawa, ha ha.
Well done.
That your kid and hubby. Love his haircut...
You keep well and have a beautiful Sunday, Lee.

vy said...

Uncle

NoooOO NOOOOOOOOOOOOO
that is my brother. he involved in drugs for already 10 years.
i won a trip to mecca and passed it to him and my mom.
the whole story u can find in you tube ..jemputan umrah anas.

jentAYU said...

Kak Vimmy,
saya tak sempat nak tgk..akak bagitau last minute gak kan? on saturday afternoon.
This morning at 9am dah janji nak bwk bebudak gi zoo pulok! :(
tK AEMPt tgk, ada ulangan tak?