03 June, 2009

aku - 36 tahun

3.6.1973

ye ye ye
hari ini besday aku plak
panjang jugak umur aku sampai 36 tahun

puashati sebab dapat balik Ipoh & Sg Siput awal cuti sekolah ari tuh
lega sebab dapat makan masakan mak
puashati dapat kemas rumah pak mentua
anak anak semua happy
suami happy
aku keletihan weh

sekarang rumah meriah ngan adik ipar / adik sepupu / anak sedara belah suami
kecohlah jugak
lepak Time Square sampai aku rasa nak pitam keletihan

dan bermula hari ini
aku dah start pergi mengaji
aku start balik dari Iqra 1
aku nak g umrah & haji ..insyallah
so aku nak aku khatam mengaji kat sana
thanks to Prof MKI and Dr Ridzwan
pencetus semangat aku !

terima kasih atas ucapan kat FaceBook yg berderet deret
kat SMS
dah hadiah hadiah dari anak anak
rm2.00 pun ..takper ....mummy suker!

TQ ALLAH SWT untuk umur yg panjang ini
alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah

17 comments:

joegrimjow said...

da tue da yekk

June said...

Selamat Ulang Tahun kak. Semoga sihat dan diberkati selalu . Aminnn :)

Mr Fariz said...

selamat hari tua !!!

Chekgu BaniHassim said...

byk ye plan akak, sempena bertambahnya umur nih...
tak kisahla kak, ia hanya nombor...


yg penting ialah kita memperbaiki hidup kite supaya lebih baik dari sebelum nya..
Happy Bday kak!

♥cybermummy♥ said...

Happy Birthday !! Semoga panjang umur murah rezeki dan di beri kesihatan yg baik seumur hidup mu vy ...

en_me said...

hepi besday akak itteww..

PINATBATE said...

selamat panjang umur..
Semuga bertambah iman dan takwa,terus sihat dan tabah..
Mudah-mudahan Allah melimpahkan rahmat dan kasih-sayangNYa kepadamu..sepanjang waktu.

hani@debumelukut said...

Hapi birthday...tambah setahun lagi umur..baki usia pun kurang setahun lagi...betul kn?
Semoga di rahmati Tuhan selalu.

mummyseri said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Kak.didoakan akak berada selalu di bawah rahmat Allah.amien ...

Uncle said...

Dear Vi.
Selamat harijadi dan semoga panjang umur dan diberkati Allah selama-lamanya. Uncle sentiasa doakan yang terbaik untuk Vi sekeluarga. Kirim salam kat Chef Farid, jaga anak2 dan mak baik2.

Kak Nora said...

Salam Vy,
Apa khabar? Suri Comel apa khabar? Selamat panjang umur ye, doa cg semoga Vimmy sentiasa sihat, (so jaga kesihatan ye anak murid ku)happy bersama keluarga dan murah rezki, semoga dapat ke Tanah suci nanti. InsyaAllah. Wei, muda lagi!!!

AZANI said...

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, di hiasi dengan kesihatan dan kebahagiaan serta amalan yang soleh.

manlaksam said...

Selamat Hari Lahir, Pak man doakan semoga panjang umur dan murah rezeki.

aNIe said...

SELAMAT HARI JADI YANG KE 36 BUAT VIMMY semoga vimmy dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik...AMEEEN...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

epi besday...

kak ina kl said...

happy birthday..semuga niat suci kamu tu akan termakbullah juga..

pasal anas...tak tahulah nak cakap..sebab akak tak mengalaminya..

tentu mak kamu seronok dpt jumpa dan masuk ke istana perak tu..tahniah..

Lily.Lulu said...

selamat hari lahir akak
semoga dipanjangkan umur
dirahmati dan dilindungi olehnya selalu

:)