05 July, 2009

anas affendy ~ alhamdullilah alhamdulillah alhamdulillah

assalamualaikum

dimaklumkan ....

ANAS telah selamat dikuarantin di Pusat Serenti Sungai Besi KL

selamatlah aku lepas ni kena berulang melawat adik tercinta
bawak kentaki
bawak keli masak tempoyak

he he he

syukur alhamdulillah
anas menyerah diri sendiri
polis & aadk perak amik anas kat rumah
anas kemas beg sendiri
sempat salam mak
peluk mak
cium mak

aku gembira bukan happy sebab dah tak payah pening kepala tau
bukan sebab gumbira dapat berhari raya tanpa anas disisi
bukan sebab rasa selamat tanpa anas didepan mata

aku happy sebab
ANAS akan stop sekejap dari menderita dari tusukan tusukan jarum
di lengan di peha di leher

anas
be a good boy
akak akan lawat anas mcm biasa tiap minggu

syukur
anas akan solat jemaah
anas akan baca Yassin untuk abah tiap hari
anas akan sihat ...semoga untuk selama lamanya

TQ so much atas segala doa doa kawan blogger selama ini
begitu banyak sekali doa doa untuk Anas
TQ SO MUCH

10 comments:

Tirana said...

Mudah-mudahan Anas tabah menjalani latihan...

AZANI said...

Alhamdulillah,Anas semoga beroleh kebaikan.

zino said...

semuga anas bertemu cahaya keinsafan dan berlaku perubahan..

Tijah said...

doa yg baik2 saja kan kak?

Zareda Norman said...

vimmy

semoga kehidupan Anas dipermudahkan lagi selapas ini. Jangan lupa beri sokongan dan kasih sayang.. apapaun air dicincang takkan putus

Uncle said...

Dear Vy.
This is good news and insyAllah berdoalah kita untuk kesejahteraan semua. Keep up the good work!

ummu_hanis said...

semoga anas dapat mulakan lembaran baru dalam hidopnye. insyaallah.

en_me said...

lega kannns..

ubilepih said...

setiap kejadian itu ada hikmahnya,berat mata memandang berat lagi bahu memikul.Semoga puan sejahtera seisi keluarga dan terus di berikan ketabahan menghadapi ujian.

Kak Nora said...

Vy,
Yang terbaik untuk Anas.