20 October, 2008

waris jaris hantu ...OpPpsSsSs !!

Nur Wardina Sophiellea Qistina dgn BANTAL BUSYUK !!! 

Nur Wardhia Suri Qistina ...susu sepanjang masa! 


Nur Waheeda Salsabilla Qistina ....seksi!! 

Gambar anak dara no 1...tak boleh masuk siaran!! Dah nak akhil baligh!! Tak lama lagi dapat mykad!!

anak2 yg keletihan terlampau. bukan sebab merayau open house tau!! tapi sebab main dalam rumah je 4 beradik. Anak2 aku mmg jarang dapat keluar rumah. Aku mmg tak bagi langsung sebab keadaan kawasan rumah aku ni. Dan juga sebab anak2 aku semuanya perempuan tulen. Aku kena jaga anak aku bebetul dari sekarang. Aku tak nak nnt kalo aku dah tak ada, ada mummy lain take over..dia ngumpat aku tak reti ajar anak!! 

Anak2 aku hanya ada peluang keluar rumah bila aku yg nak bwk keluar or daddy yg bwk jenjalan. So mmg hari2 rumah aku tungganga langgang dengan mcm2 benda yg di teraburkan oleh anak2 aku. TETAPI ....anak2 aku dah kena dera dari seawal umur 2 tahun utk kemas balik semua mainan.Terutama kalo dorang nak main game komputer , satu rumah 4 beradik kena kemas. Kain baju pun sendiri lipat. Aku yg kaki dera anak!!! hehehe..

Lepas semua kepenatan dan kepengsanan , aku pulak bergayut kat depan pc sampai aku sendiri yg keletihan.  

2 minggu ni minggu yg akan menjadi begitu sebok......

5 comments:

saya said...

memang..sekarang tak kira anak lelaki ke anak perempuan ke kena jaga betol2. hatta anak kucing pon kena jaga bebetol gak. mcm2 hal sekarang ni. eh.. V pergi rumah terbuka V pulak yg masak?? hehhee.. mcm ni blh le dtg rmh saya (sebab nak srh msk sekali). hahahhaa...

vimmiyasmin said...

saya ~
jemput jer. beritau awal2. dari pagi boleh tlg masak. 10 menu pun bleh! lepas masak tak nak tlg basuh pinggan!!!!

xiiinam751, musafir denganMu said...

salam...
dunia anak-anak dan ibu....memang anugerah yang maha indah...

p/s: Bantal busuk tu....kalau hilang, meroyan dibuatnya...!

@LiYaNNuaR said...

seronoknya ada anak-anak ni yek... huhuhu...

Lily.Lulu said...

comey comey je sume ....
:D