23 December, 2008

Dunia Khayalan Dunia Impian

dulu dulu masa anak dara masa sekolah laaaa

1. nak suami hensem

...konon2 ..padahal aku sedar diri..aku ni ITAM LEGAM IRENG KUNTENG
selalu ayat2 cinta tuh terdengar2 kat telinga aku
mak2 sedare aku belah mak aku..orang jawa + melayu kelantan, selalu usik aku IRENG KUNTENG
muahssss to all my mak sedara belah mak !

aku berangan sekejap jer , pastuh aku buang jauh2. Yerlaa dulu aku tak pernah ada boypren! Satu sebab arwah abah cam RIMAU and dua sebab aku HUDUH cam ITIK kaler ITAM tuh.
aku jugak GEMOKs dan PENDEK !


2. x nak suami yg ada misai

...cekonon geli! pengotor sebab selalu tgk kengkawan arwah abah POLIS POLIS MATA2 GELAP semua ada misai and mulut and misai selemuih lepas minum air.
padan muka aku sekarang!


3. terbayang2 anak2 aku semua HITAM


.......hari2 aku terbayang2. Kesian kalo sapa kawin ngan aku.Sebab aku tersangat HITAM. So memang SAH laaaaa anak2 yg akan aku lahirkan SURE lah...HITAM PEKAT.

Sampai aku seram giler masa tengah atas katil operation nak beranak Wardina. Epidural dan aku terus nak tengak lepas doktor tarik Wardina keluar! Sampai nak kena DARAH TINGGI aku masa perut belum jahit pun lagik! Terkejut nak mati pun ada ! muakakkakakaka


4. kawin nikah kat Pejabat Kadi jer!!

.........wakakkakakaka! macam kawin koboi!! sebab aku malu nak make up2 berbagai! malu malu and malu. Tengok2 mak and abah buat kenduri besar2an. Pastu umah cheffarid pun sama! Huhhhhh! Seramsssssssssssssssss!



5. gemok sampai tua!!

..........kui kui kui ! tak sangka plak aku bleh kurus! chetTt! rupanya kurus sebab dapat KENCING MANIS KRONIK!



ada banyak lagi KHAYALAN aku yg bangang2 tuh!
Kebas kebas giler kat muka / lutut / and jari jari kaki ni! aku kan KRONIK yg DEGIL! padan muka aku!

Alamak ! Layan TV3 2pm-7.30pm Lagenda Indonesi/Sinetron(Jelita)/Laila Majnum/Intan Asmara/SpaQ2

Zasssssssssssssssssssssssssssss!!

1 comment:

LNSarah said...

Hmm..lawak habislah akak ni..tu yang takut nak berangan tu he3.