22 December, 2008

selamat sudaaa!!


Balik tadik bebudak tetiba menjerit2 mcm kena rasuk NiyangRapik! Rerupanya padang kat bawah rumah ada renovation! Fuhhhh!! best laa camni. Tak payah dah asyik bawak g main kat TescoAmpang or JuscoMaluri. So tadi buat perjanjian sapa nak g padang kena makan sampai sendawa! he he he!



oraittt
setel satu perkara hari nih. aku dah macam pompuan giler. usung semua anak2 berEMPAT pegi merayap bawah rumah. area umah aku ni bebenonye banyak kedai. PandanJaya nya area kedai dah macam ala ala pekan rawang nyer kedai2.
so aku dengan senang harinya tadi, pegi jer kedai kat bawah tuh. Tak payah penin2 bawak anak2 reramai g Jucso or Tesco. Jusco Tmn Maluri sebelah kiri 5 minit jer naik keta kalo tak der jammed and Tesco Ampang sebelah kanan 5 minit jugak kalo jalan clear. Dari aku tunggang langgang dgn anak2 nanti mengamok nak pegi FunLand , dengan gembiranya aku bawak g jenjalan kat bawah rumah.

Rambut pun semua dah trimmed kasik cun melecun.Dengan aku sekali trimmed rambot kasik seksi! ha ha ha! DADDY ....muahssssss!! MOGOK lagik ni!

7 comments:

Chekgu BaniHassim said...

amboi, trim rambut utk sape tu??
kate mogok??
kate rantai padlock segala...
huhu..

dah shopping dah kak??
baju sekolah skg makin mahal ke cm dulu gak kak??
lame tak shopping bju sekolah......

vimmiyasmin said...

Chekgu BH
hahahhahahahahaha
walaupon dah padlock segala
tapi musti ada cara2 menggoda
hahahhahahahahaha

baju sekolah sahaja
ngan anak baju anak seluar
semua nak baru
2 anak dekat rm300

belum lagi buku sekolah
yuran wajib/yuran PIBG yg mencekik
kasut sekolah

uwaAaaAaAaaAa

MULAN said...

saya kalau tension pun pi trim rambut.. lega rasa kepala ni..

aNIe said...

Vimmi akak dah beli dah baju anak2...tapi cuma sorang sepasang...sebab yang lama masih elok lagik...

Zareda Norman said...

ambui mogok mogok pun sempat sopping tu..

vimmiyasmin said...

Ms MULAN MsAnie Ms Zar

mmg bila repair rambut mmg lega
nak nak kalo kasih pendek dan kemas

semua tukar sekolah baru
kakak naik menengah adik baru darjah 1 , Tuh yg rasa nak pitam tuh!!

Shopping wajib! Bila tengah ANGIN sapa bleh marah shop lelebih!! hahaha! Ada yg tido kat dapur nanti!!!!!

arsaili said...

salam..lamanya mogok? mogok lapar ker..ehehe