19 January, 2009

segan nak ngaku !!

aku segan betoi! segan sesangat! he he he

dalam emo aku dalam sakit aku dalam memacam citer merapu aku  ...
aku sebenarnya minat sangat ! minat minat minat
tapi sebab dia ada kontoversi dulu ...so aku diamkan jer!!
padahal mp3 aku asyik lagu dia jer aku repeat banyak kali!

yerlah ...nanti sure ramai kaum kerabat aku gelakkan aku...tak padan ngan anak 4!
minat kat dia ...uwekKkkKk!

tapi aku dah tak boleh nak pendam! aku senyum dendiam bila dengar & tengok dia semalam! cheffarid tau aku minat dia! sore dia ...adussssss!!

aku layanNnnnnnNN oOOO kalo dengar & nengok dia nyanyi!
aku happy dia menang !

aku minat banget lagu FAIZAL TAHIR !!!!

he he he !!  JGN GELAK ! 

opssssssss...PEMBETULAN....lagu tau lagu!! ChetTt! teruk aku kena GELAK  ni!



4 comments:

Daddy Cool said...

Tapi sian dia...perasaan dan nafsu kemenangan nyer bagai disentap-sentap pada malam tersebut...uhuhuhuh!

vimmiyasmin said...

DaddyCool

he he he
segan nak ngaku! tapi camno! suka lagu dia ...he he he

zareda said...

saya tak minat faizal tapi suka banget lagu lagu dia.. hehhee

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

Vimmy....sekali sekala layan rock apa salahnya...eh tu ari u cakap nak lepak Taman Nirwana tu mana yek...agak kurang perasan lah tempat tu