28 February, 2009

bloggers Kelantan & Kedah





Semalam g lepak2 and 1st time jumpa dengan Datin Ayu n Wanie.

Seronok. Macam dah lama kenal. Anak2 aku plak MESRA ALAM betul ngan Datin & Wanie. Lepak2 sampai pkul 10.30pm.
Si Wanie ni Mak Andam Popular kat Alor Setar n Datin plak ada SPA Q kat Kota Bharu Kelantan.

TQ to Datin Ayu sebab bagi souvenier yg sedap banget tuh! Serunding daging ASLI dari Kelantan. X sabar dah ni nak cicah2 dgn roti or nasi panas2. Cik Wanie plak yg datang ngan MAMA dia yg drive sepanjang perjalanan dari Alor Setar to KL. Datin pun sama drive sensorang dari Kota Bharu to KL. Alhamdulillah semua selamat sampai KL.

Aku sebenarnya dah slow down jumpa2 bloggers ni since 2000. Dulu aku giler bergathering. Sampai g Singapore tiap minggu, masa dedulu la. Masa x ramai anak! Sekarang sejak anak2 berderet ni , baru sorang dua jer aku jumpa. gathering teramai yg pernah aku organised , chatters Alamak yg datang dekat 450 org. Dah tua tua ni , dok rumah jerlah. Dah tak bleh nak jumpa2 selalu cam dulu! hehehe!! Bukan apa ..haru biru aku dibuatnya!

Insyallah kalo ada masa , panjang umur .....aku tak kisah memanjangkan lagi persahabatan ni. Jumpa jumpa sembang sembang makan makan !!

Nice knowing semua kengkawan bloggers. Kau selalu dihatiku !

9 comments:

Luth Textile said...

aiseh..
bloggers penang tak jemput pon?

Vimmi Yasmin said...

Luth

hehehe!
lain kali kalo lepak KL , calling calling lah yerk!!

Shifu67 said...

aku pun bloggers kelantan gak... apasal tak ajak sekali.... errr... nnt Datin Ayu buat gathering bloggers kelantan, jgn lupa kan kawe dehhh...

Vimmi Yasmin said...

Shifu67

hahahahaa
ni datin yg datang KL!
nanti Datin nak buat KENDURI kita serbu umah dia reramai!!

Chekgu BaniHassim said...

jumpe, makan, borak2...
balik...
oke la tuh...

Neeza Shahril said...

blogger saudi tak nak jumpa ke vimmy??
heheh.. perasan jadi blogger saudi kan minah tu.. :P
tak sedar mulut dok makan budu belacan ;)

DatinDiaries said...

ish...budu dan belacan sedap apa...betul tak yasmin....hehhehe...

apa2 pun terima kasih ye..kerana sudi dtg...mcm dah kenal lama rasanya...

nanti next time kita plan betul2 ye....yg bloggers kelantan tu....nanti kita buat la gathering kat kelantan...

boleh bagi cadangan jugak nanti ye....

ps: semoga persahabatan ini kekal selamanya....dan yg paling PENTING.....ingat ye JAGA PEMAKANAN TU...JGN MAKAN YG MANIS2.....

Vimmi Yasmin said...

Chekgu BH

tak balik rumah terus ..meround ChowKit plak beli sayur mayur!

Neeza
mestilah nak jumpa weh!! Kalo KAYA RAYA ..tiap minggu bleh jumpa!

Datin FarahAyu

hehehe! pantang makan pantang jumpa!
bebila lepak lelama sket!!
jgn lupa bawak anak!

DatinDiaries said...

hehhehhe....kebetulan anak2 ada kat KL...pasti akan bawak .....baru la meriah kan...