18 May, 2009

eksiden - LPT maran - kuantan

RUSH si ABOY RAUB

NEO si EMI KUANTAN



Sapa2 drive kat Lebuhraya Pantai Timur (LPT) area Maran pls becareful! Esp time ujan or between 6-8pm.



ini adalah kereta kereta 2 orang sepupu darah daging aku belah Pahang
yg NEO tuh sepupu pompuan (bujang) eksiden last month April 2009
yg RUSH sepupu lelaki (bujang) tuh eksiden 14 May 2009
dua dua sepupu sepapat aku belah arwah abah
yg bestnya ...dua dua eksiden tempat yg sama ...jauh sket jer
jln paling panas .....KL-Maran-Kuantan (LPT)
dua dua eksiden masa hujan renyai renyai ..malam gelap gelita

adakah sesuatu telah menganggu?
dengar dengar citer
area jalan tuh mmg panas !!!
selang sehari jer msti ada eksiden
tapi alhamdulillah ..kebanyakan keta yg eksiden...penumpang and pemandu selamat
yg hancur kebanyakannya pulak
keta bahagian depan jer

seramm serammmm
pasni g kuantan kena naik kapeterobang ler nampak gayanyer!!
gua mmg seram seram sejuk jer sejak dua menjak ni weh!!!

*notakakicekam
heran yer...camner lepas eksiden tetiba TOWTRUCK bleh dtg dalam masa 5 minit?
ker dorang yg antu nyer? kekekeke

5 comments:

joegrimjow said...

bnyak btol!
hope semua berhati2
sayangi nyawa n berhati2lah

Uncle Dol said...

bukan mistik tu.. sabotaj! biasa ar, bengkel-bengkel keta yang duk cari makan dengan cara macam tu.. kat federal highway satu ketika dulu pun, macam tu jugak.. lagi hebat.. tak sampai seminit, tow truck dah sampai..

Kak Nora said...

Seram, seram....jalan licin saje taruk minyak tak.

AZANI said...

saya setuju,kadang kadang syarikat repair kenderaan buat hal.

masviona said...

huhuhu..teruk gak tuh....misteri gak kan if jadi kat tmpt yg sama...huhuhu