15 May, 2009

Jin Jin Jin


kenapa JIN ?
kenapa tetiba aku berminat nak korek korek cerita pasal JIN?

sebab JIN lahabau ni sebenarnya banyak berbillion billion
and selalu sebenarnya menggangu kita setiap saat
cakap cakap JIN ni semua penipu ...tak bleh percaya

bila tanya pasal ayat quran
laju jer JIN ni baca 4Qul
ada slang indon ada slang melayu pekat
bila tanya sapa yg hantar ..JGN PERCAYA 100%

suker dengar JIN penakut pasal PENJARA JIN
kat BATU BERMUDA katanya
sejahat jahat manusia kat BUMI
sebaik baik JIN kat BATU BERMUDA

JIN JIN ni semua 3 minggu sekali beranak 70 ekor
pastuh JIn JIN ni kenkadang suker panggil kengkawan yg lain lepak sekali kat badan kita
tuh yg berpuak puak JIN yg lepak dalam badan kita
duduk kat setiap urat urat dalam badan
kat aliran darah

JIn paling takut bila kita cakap
INI PERINTAH ALLAH SWT
dia siap mintak ampun sambil tunjuk jari keatas
(melalui org perantaralah semua aksi aksi ni)
kenkadang meannagis bila kita suh pindah segera
kemas barang sambil nangis nangis
yg kelakar bila memula masuk
ada yg gelak mengekek ngekek sebab dah KANTOI
aku pun nak tergelak besar !!!

ada aku terbaca masa dok google google
kuman kuman sakit penyakit pun maybe dari JIN JIN ni
wallahualam

cara perubatan mmg banyak
berbagai cara
macam macam ayat
Alhamdulillah ...sekarang ramai ustaz ustaz yg kita boleh percaya
yg celik IT nyer ustaz pun ramai
yg penting ...PAYMENT
ada cekik darah ..MELAMPAU JGN LAYAN
yg sedekah al jariah plak...jgn kita ni pulak yg KEDEKOT
sedekah rm5.00 MELAMPAU oOoOOO

any komen kengkawan
aku tak berani nak ULAS memanjang manjang
nanti kena SMASH kaw kaw
mana nak jawab!!
hahaha

anyway
aku bersyukur
buat sementara waktu ...
aku dapat rasakan....
sakit sakit tulang aku
dah hilang buat sementara
sebab ......................
JIN yg CELAKA LAHABAU tuh
aku dah nyahhhkannnnnnnnn dengan segera dari badan aku
keh keh keh

JGN DTG LAGI !!!
i don't need u at all FOREVER!

3 ekor sudah berambos
im still trying to block them in ...but
SIAPALAH AKU YG KERDIL INI

Ya Allah
lindungilah aku sehingga ke akhir nafas ku.....amin

8 comments:

joegrimjow said...

sebaik jin sama dengan sejahat manusia

betul ke?

Kak Nora said...

VY,
Panjangnya cerita si jin. TQ. Akhirnya tahu juga sebabnya. Kena duduk relax, baca kesemuanya satu gus.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

jin pun makhluk tuhan gak...

jin pakai tocengg...

benludin said...

ada jin yang pandai berlakon dan buat pilem...dpt title datok lagi..hehe

puan vy,
sila masuk sini:
http://titikbukannoktah.blogspot.com/2009/05/sepanjang-hayat-72-singgang-maman-dan.html#comments

hutang keh dah berbayor

Jentayu said...

Kak Vy,
apa yang kak Vy tulih tu mmg betul la..pandai akak wat research ek?
akak buang jin2 dalam badan guna cara apa yek?
nak jugak tahu. Saya pulak cuba berbekam skrg ni.

AZANI said...

vy:saya pernah terbaca buku Dr Amran Kasimin, berkenaan perubatan alternatif Islam, saya juga pernah cuba menjadi sahabat anak murid darussyifa', tapi tak kesampaian sebab tak istiqomah.

-Misztake- said...

vy..
byk info psl jin kt blog ni..
cepat betul membiak..
takut betul..

zino said...

ada beberapa ustaz yg pandai / pakar pasal jin ni.. dan ada yg berkawan dengan jin ni..