21 June, 2009

Ain ~ anak dara sunti milikku?

Ain my anak dara sunti

hari ni akan mummy ingat sampai bila bila
hari ini hari bersejarah buat ain dan mummy
hari ini airmata mummy tertumpah tanpa dapat mummy tahan

ini pengalaman pertama mummy
hari ini soalan pertama dari ain yg mummy kena jawab dengan suara tertahan tahan
thanks Ain sebab sudi jadi anak mummy
thanks sebab dah 12 tahun ain jadi anak mummy
thank u Ain sebab dah banyak Ain berbakti pada mummy

hari ini mummy betul betul terharu
anak mummy dah jadi anak dara sunti!!

hari ni aku tersenyum
anak aku dah datang HAID
dengan penuh bangga
tiba tiba aku rasa macam dah complete 30% aku jadi seorang mummy
anak aku beritau dia dah datang HAID
dan aku kena jawab beberapa soalan dengan bangganya

AIN
mummy bangga sebab mummy ialah orang yg pertama
mummy masih lagi berjaya menjadi mummy Ain sehingga ke tahap ini
semoga Ain menjadi anak mummy sampai ke akhir nafas mummy

insyallah

5 comments:

zino said...

mama ni emosinal lelebih la hehe

AZANI said...

ibu mana yang tak sayang dan hargai anak, macam menatang minyak yang penuh.
semoga anak ini akan memeri kemakmuran dan kebahagian buat vy sekeluarga.

pB said...

he he he

pB dah lalui ini semua tahun lepas.

after this , tak larat nak beli tuala wanita lar pulak....


ada 4 anak dara ...

MULAN said...

moga kalian dirahmati Allah selamanya..

Kak Nora said...

Wah mummy ni excited and emo lah..dah besar anak mummy.