14 June, 2009

aku - Iqra /Laman Santai/National Library

tengah tension tahap gaban giler skrg
monitor pc umur baru 365 hari dah mula tak boleh on
aku dah nak naik giler
dah tak bleh main game spelling
dah susah nak berblogging
dah susah nak berfacebooking
dah macam macam kesusahan

TETAPI
ada hikmahnya kenapa PC aku buat HAL!!

aktiviti terbaru sejak menjak umur 36 tahun ni dan sejak menjak pc aku mengong...


IQRA 1
he he he
aku dah mula start mengaji balik Rabu n Khamis
kat rumah jiran makcik tangga sebelah
3 orang makcik makcik termasuk aku
kena mula dari Iqra
dengan gagap gagap dan terketar ketarnya
aku mula baca doa penerang hati
heheehhehehehe
balik rumah ..anak anak jadi tukang ajar plak

aktiviti malam Sabtu n malam ahad plak
lepak LAMAN SANTAI ISTANA BUDAYA
layan blues dengar live band
ada NUBHAN ada ELIZZA RAZAK
ada MEL ex WINGS
ada bermacam jenai penyanyi n macam jenis lagu
lepak lepak makan makan ..murah plak tuh..ala ala pasar malam punya rate
best giler..lepak dari 8.30pm sampai ngantuk 11.30pm

aktiviti pagi ahad
lepak anak beranak kat National Library
sebaris jer ngan Istana Budaya
semua dah ada member cards
free je
yg paling best
SURFING FOR FREE !!!
wakakakakkakakaakkakakaka
aku GUMBIRA TIADAK TERKATA !!
anak anak lepak kat kids teater for FREE 10-6pm
ada macam macam anak anak aku bleh enjoy kat situ
kantin ada memacam makanan yg sedap sedap n murah murah
ahad ialah hari tidak memasak untuk rumah aku !!

oraittttt
entry ini adalah siaran langsung dari Lobby Perpustakaan Negara Malaysia Jln Tun Razak KL!!!
gua sudah penat
anak gua sudah keluar teater
suda mau pegi mamammmm!

assalamualaikummm

4 comments:

D said...

Salam..
Jengukan pertama tapi saya kagum dengan keikhlasan puan bermula Iqra pada usia 36! Syabas dan Alhamdulillah... Semoga mendapat barakah Illahi.

Zareda Norman said...

vimmy

Syabas...

AZANI said...

itu yang terbaik,mengaji,membaiki bacaan al quran,mengulangkaji tajwid untuk kesempurnaan bacaan.tak kira pada usia berapapun.

MULAN said...

betol tu.. ngaji & mencari ilmu tak kira umur kan.. kot dah pandai pun, harusnya dipraktikkan selamanya..