11 August, 2009

al fatihah ~ selamat tinggal cikgu





assalamualaikum

dah lama betoi dok pendam luahan rasa dalam jiwa yg lara
hik hik hik

banyak citer banyak suka banyak duka
banyak kerja !!!

ini actually entry khas untuk cikgu tersayang ...arwah cik norky
dah lama benornya dok sibuk war warkan yg cikgu saya ni tgh sakit
kanser payu dara level 4
tapi tak sedap rasanya buat catatan kat sini
arwah pun baru 3 minggu kehilangan adik perempuan
sebab KANSER jugak
al fatihah

mmg takder rezeki aku nak tatp muka arwah cikgu
padahal aku yg gegarkan kat facebook
pasal kesakitan yg cikgu tanggung
sampai abis ex pengetua Puan Hajjah Nora ( sekilau1.blogspot.com) kena gegar jugak

tapi mmg rezeki arwah dapat lawatan tanpa henti dari sebegitu ramai ex ex anak murid dia
aku jer yg TAK SEMPAT

tengahari tadi
aku hantar anak anak g konvo adik ipar ke tg malim
tumpang adik ipar sorang lagi
aku tukar plan
g masjid and terus ke pengebumian arwah cik norky

Cik Norky
cikgu hoki cikgu geografi
and cikgu KAUNSELING utk kelas aku
jasamu tetap kami semua kenang selama lamanya

al fatihah

yg hadir di surau dan tanah perkuburan Zuli Omar , aku & Haznila
Zuli Omar baru sampai Msia dari Mekah semalam
dalam kepenatan gagahkan jugak demi nak menatap wajah terakhir Cik Norky
Haznila @ Chik sibok membancuh beribu ribu kg beskot
aku ..cam biasa dgn anak 4
berlari lari ke sana sini

alamak !!!!!!!!!!!!!!!!!
gua pergi lupa nak beritau HUBBY
ayyOoyYoOOoOoo!!!

9 comments:

DatinDiaries said...

hi.....lamanya sunyi sepi....mcm mana sihat ke..

al-fatihah utk arwah....

manlaksam said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat.......al-fatihah.

Kak Nora said...

Vimmy,
Mujur cg sempat ziarah arwah di hospital. Agaknya cg pelawat terakhir sebelum arwah pulang ke rumah. Arwah pegang tangan cg. Bila nak balik, cg lambai arwah dan arwah balas lambaian dengan senyuman. Selamat tinggal Norkhairiah.

Jard The Great said...

al-fatihah... :(

MULAN said...

al-fatihah..

zino said...

alfatihah...

AZANI said...

al fatihah untuk arwah semoga rohnya dicucuri rahmat

vy, apa khabar,lama rasanya tak dengar khabar.Harap semuanya baik.

en_me said...

Innalillah wa-inna ilaihi raji’un – Truly to Allah we belong, and truly to Him shall we return.. alfatihah

ubilepih said...

Al-Fatihah utk arwah.

Selamat menjalani ibadah puasa utk puan sekeluarga.Sejahtra untuk puan