11 April, 2011

red velvet @ kek baldu merah

aku juga sedang menggilai kek ini
semakin kuat aku bekerja cari rezeki
semkain hebat aku nak makan itu ini
masa wat catering ...mmg macam macam permintaan ordering 
pastuh aku pulak dah terminat nak jugak

buat masa ni aku puaskan dulu nafsu makan aku
aku tahu sendiri 
bila dah sakit ..aku mmg tak bleh dapat walau secubit pun

kek ni pun mahal wehh
aku beli sekeping 2 jer kat Delicious Jln Tun Razak
satu jalan ngan G Tower tempat macarons tuh
kalo nak order bleh la order kat http://www.angelcupidkitchen.com/
atau kat kawan aku yg terkenal ni
dok pandan jaya ..kwan satu mesyuarat tingkap every rabu
http://misscreativecakes.blogspot.com/
sedap sedap !!!
gegegegegege!!! 







5 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

ha..ha.. memang tak rugi belajar SRT dulu kan. saya classmate noran.

Love You Miss You said...

salam ziarah...

Memang sedap RV nie, tapi agak leceh nak buat.

yanie anuar said...

sedapnya...salam kenal n follow

Rina Sharif said...

salam yasmin dear.. rina singgah tgk ada red velvet cake ni. mmg tgh berhantu kan. eeeee rina pun kalau mkn tak puas puas.. entah apa lah yang sedap sgt. hehehe

sHeLaBeSh said...

waaa... sedapnye.. :)
hmm, sy follow awk.. :)