27 April, 2011

wedding @ L10 Pandan Jaya



Ini bila ntah.
Tapi bidan terjun la.
So takder dedaunan layu nk buat presentation kat lauk pauk tuh.
Aku bantai jer apa yg ada dlm rumah.
So agak2 ngeri la gubahan bidan terjun aku ni.
Apa2 pun...dah selamat pun pengantin menjadi suami isteri yg bahagia.
Aku tumpang gumbira jer !




3 comments:

aNIe said...

Vimmi... bidan terjun tu lah yang selalunya idea dtg mencurah2...

Kakzakie said...

Kalau tak ada bidan terjun lagilah kecoh. Dihias macam mana sekalipun akhirnya ngap.... masuk mulut.

...cantik juga walau sekadar bidan terjun.

vimmi yasmin said...

salam Kak Ani n KakZakie

ini semua bahan dlm dalam rumah
mmg huduh maut punya

itu bunga roselle
mak bg, bwk dari ipoh

sos2 semua tak tuang lagi sebab nak maintain nampak cantik
hahaha