14 October, 2008

kawan sekolah yg kurindui....dah jadi HANTU!!

Haznila , Vimmi Yasmin , Tengku Sariza , RozLeen

Tgh nak godek2 biskut raya Kuza. 

Kuza & adik pompuan aku the one and only Suraya.


Penat ni aku nak maintain senyum. Kuza cubit2 aku suruh senyum!! 


Ini aku & Kuza. Lepak tadi dari lps Maghrib sampailah kol 11pm tadi. Walaupun KL hujan lebat, demi kwn lama aku sanggup gak kuar rumah. Lenkali si Kuza ni dah sebuk g shooting jer. Memandangkan spg bulan posa dan syawal dia bercuti, so jumpalah kiterang kat Lotus tepi PNB Darby Park pastuh g lepak umah dia. Aku jadi org bujang kejap!! hehehe...meninggalkan sekejap tugas sebagai mummy kepada daddy dengan rasa yg amat gumbira! gelak jahat kejap!! muwerkekekeke! Sebab ANAK2 tertido awal so aku lari cepat2 lepas solat maghrib tadi.

Kuza kwn sekolah masa kat Kuantan Form 1 - Form 3. pastuh Form 4 dia dah terpaksa pindah KL. Kuza mmg rapat dgn aku, dia selalu lawat aku kat asrama hari Sabtu & Ahad. hari sekolah dia sure lepak ngan aku kat asrama gak. Ntah naper aku ngammm kawan dgn dia. Pastuh dah terpisah sekolah , lama giler tak jumpa dia. Masa dia dah jadi artis , kalo terserempak, aku sure lari jejauh.Segan nak tegur. Yerlah ...dia lawa ....aku budak itam.

Tadi dia marah aku gegiler!!! Hahahhaha......Yerlahhh...sapalah aku.Nak berlakon jadi org gaji pun tak lepas. Dia siap dah jadi HANTU......muwerkekekkeke!! 

KUZA...sori aku tak tengok citer yg ko berlakon sebab aku sebuk tgk channel kat ASTRO citer omputih !!! hahahahhaha. Insyallah aku tgk nnt citer yg ko jadi HANTU. Aku blurr tadi biler korang semua citer pasal citer tuh!! Ampunnnn....

Kekasih Ku Seru ...insyallah aku tgk nnt...kalo aku TERINGAT !  

10 comments:

Yatie said...

salam vimmi .. ooo, kawan baik ngan vimmi rupanya .. tgk laa crite kekasihku seru tuh, org jauh nieh pun tgk gak tau.. nasib baik ada tv3 online tuh, bleh gak laa nak layan crite melayu .. ahaks ..

vimmiyasmin said...

Yatie
haah!! hahahaha..kelakarkan. Saya tak tau pun apa drama terbaru dia !! hehehe!

Rush Murad said...

citer Kkasihku Seru best gilerr... i suka tgk citer2 seram..... Kuza ni maintain cantik ekkkk....

vimmiyasmin said...

Bro RM
ye ke ! hehehe
Nak tgklah esok. Kuza mmg cantik Original cantik. Tak pakai make up pun. Dari sekolah dia mcm tuh jugak!

saya said...

wahhh..ada kawan artis gitu.. best la. tapi yang paling best keli masak tempoyak cili api. itu lagi tak boleh lawan. hehehhee..

luna said...

untung sapa dpt kuza tu...cantik sungguh!

fusarium solani said...

aliff selalu jumpa kuza, kuna dan kuniey. depa suma memang cantik belaka.

hu!hu!hu! bapa angkat aliff pernah lukis wajah kuza guna cat minyak, ada di galerinya di penang dekat dgn masjid kapitan keling.

vimmiyasmin said...

Aliff
ye ker? cantik kan.Original cantik sangat!
kwn lama masa skool.adik beradik dia semua baik2.
KUZA tgh free ni. Tuh yg bleh lepak. Tgh tunggu job baru tak ada offer lagi kot!

farah said...

ooo siap amik gambor sekali rupanya. x ckp pun td...hehehe...apa la ko ni...x pernah nengok ke kekasih kuseru tu. hehehe aku pun jarang tengok. kamal je yg x miss tengok.

@LiYaNNuaR said...

kuantan??? area mana tu kak??? dulu sya penah stadi kat sana... POLISAS jerk... ekekeke..

balik Ipoh, kita jumpe nak??? hehehe...