12 October, 2008

penat OoOoOO!Open house merata !!

Semalam 2 open house. Satu kat Tasik Puteri Rawang yg jauh giler , jammed dan sesat 2 jam! Satu lagi kat Seri Kembangan , sampai rumah kakak sedare ni malam sampai kecik hati tuan rumah. Balik rumah dkt pukul 10pm. Anak2 dah angin satu badan. Sampai rumah ...semua mcm nak pengsan tapi gagahkan jugak mata nak tgk Cerekarama TV3 yg sadis giler.

Hari ni ada 2 open house. Tuan rumah jemput sampai datang rumah pepagi buter. Satu kat Bukit Cheras dan satu lagi kat Seri Kembangan jugak. Adoiiii....minyak keta semalam jer dah rm50.00. Hari ni tak tau lagi.Cuti pun jln jammed sebab semua warga KL keluar beraya! 

Today sarapan cum lunch NASI LEMAK buatan sendiri. Terhegeh2 aku masak nasi lemak + sambal ikan bilis + ayam goreng kunyit. Malam keluar g open house lepas maghrib. Sahih esok anak2 mengamuk nak bangun pagi g sekolah. Open house plak mmg lepas maghrib. Waduhh waduhhh! 

Anak2 dah nak layu mata. Nasi Lemak santan sebijik ! huhuhu...naik kolesterol aku! KL pun dah cam mendung semacam. Hari2 KL hujan lepas zohor.  Aku lepas khatam semua paer hari ahad , nak ngulang makan nasi lemak , solat and lelap sampai masuk asar !! hehehe!!! 

Salamm all. Gambar tak upload lagik! Battery dah tenat ! 

6 comments:

banihassim said...

akak, penat gi open house best..
penat buat open house yg tak best...
huhu...

vimmiyasmin said...

Cikgu
hahahahahaha!! yg betul. Cepat laa carik org rumah!!! Tapikannn...sure tensen giler org rumah sebab dia dah kena amik alih kerja2 didapur dari cikgu. kirim slm kat mak!

Lily.Lulu said...

wahh ...
open house sakan kan kak ..
mmg hari sabtu jammed giler jalan
hari ahad kureng la skit

tp .. kalau dah jammed tuh mmg penat x terkira laa jawabnya .. penat nak dok dalam keta lama2 ..kematu bontot ..

huhuh~

vimmiyasmin said...

Lily
anak2 akak mengamuk dlm keta.Sampai rumah open house senyap sekejap.Pastuh sambung mengamuk balik sebab lama sangat dok dlm keta!! berasap montot weyy !!

Abahnajwa said...

Mummyyyy

Wah sakan makan yek..kikikiki..makan..makan jugak...kesihatan kena jaga ya mummy..kikiki

alang said...

Kuza sekolah di Afzan dulu ke?