25 February, 2009

“Crown Princess Hotel is on Sale … and we literally mean Everything is ON Sale!!!”













Crown Princess Hotel, Jalan Tun Razak, KL.
City Square (formerly known as Yow Chuan Plaza).


Cepat cepat!!
Sesapa yg tak kisah tido kat bantal / tilam / cadar dan yg lelain yg dah beratus2 org dah belasah , g lah cepat usha!
Macam macam ada. Hotel dah nak tukar management kot.
Sofa aku tak nampak pulak! Aku kalo g nak usha sofa jer! Opsss...banyak jugak laa nak ushanya!! hehehehe

11 comments:

pB said...

biasa bantal bantal kat hotel ni sedappppppp buat tidoooo ....

kakpiah said...

ratos2 org dh guna? eieieieie...
x mo laaa...... *gi hotel bleh lak gunaaa hehehe*

NJ@goboklama said...

wow!!!! bestnyer!! sampai bila ni??

benludin said...

untuk tabung Gaza kot..:)

vimmiyasmin said...

Salam all

dorang dah tukar management kot!
So tukar semua barang baru laa kat hotel tuh!

Beratos2 org dah belasah bantal tuh! Air liur basi bertepek tepek!
hahahahahaha!

Bath Tub pun ada jual !

Kak Nora said...

Vimmy,
Rebut-rebutlah orang agaknya. Pakai ambil dan belakang kira. Vimmy tak join the crowd ke?

sWeEtdARLinG said...

hubby kata dah lama abes benda ni...

kalo tahu awal² aku nak rembat cermin tuuuu!!!

vimmiyasmin said...

Cikgu

tak laaa!
tlg promote je!
dgn tolong kengkawan angkat barang masuk keta!
hehehe

SweetD

hari ni kat Subang Saujana.
dah pindah location.

aNIe said...

Ooooh...dah terlewat dah...mesti dah abis dah barang2 tu...dpt cermin tu memang cantik

Neeza Shahril said...

best tuh.. tapi jauh la.. pas tu, kalau beli sape lah nak jaga barangnya..
takpelah.. vimmy tolong usha ye.. hehehh..

Zareda Norman said...

besnyer...

bantal tak moh lah tapi cermin itu nampak sungguh menarik