24 February, 2009

gggrRRrrRrr !

Angin tengah tak baik! Nasib KL tiap hari hujan.

Rasa cam tak nak sembang seminggu! tapi aku banyak istifar dan tenangkan diri aku dengan cara aku sendiri.

Bengang aku dah sampai tahap nak mogok pakai peti besi sekali lagi. tapi aku masih waras! masih boleh berfikir! dulu memuda kalo naik angin , mmg aku naik angin bebetul. Alhamdulillah...sejak dah makin meningkat umur ni , and dan semakin cool , dan berkat aku amal zikir dan bacaan surah2 lepas solat , aku semakin cool.

sekarang marah aku sekejap je. Satu malam dah cool.

Camni benoNyer ....

Datuk owner Putra KL tuh , suka sangat g over the sea coti coti seisi keluarga. pastuh dia kuarkan MEMO , mmg selalu camni tau !

SEMUA H.O.D TIDAK DIBENARKAN BERCOTI 28/2/09 - 8/03/09

Semalam bermasam muka , cukuplah. Aku tau bukan salah cheffarid. Aku istifar beratus2 kali nak sejukkan jiwa aku yg tercalar.

Tapi angin aku bersebab!

Anak ada Sukan Sekolah kat Bukit Jalil !
Aku ada job kat 9 Shell Malaysia sepanjang date tuh!
Aku dah berangan nak g jenjalan sepanjang aku g melawat Shell tuh!

Punah harapan musnah impian!




9 comments:

sWeEtdARLinG said...

saya pun selalu kalo marah, memang angin betul² tahap ngamuk sakan...

tapi skang ni sejak anak dah 3, dah kurang skit... hehehehe

tapi memang hangen betul kalo program cuti² tak dapat nak laksanakan akibat hubby kena keje... keje sendiri lagi teruk, kalo dia tak buat, sapa nak buat...

kalo bagi orang buat, nanti job tu terus terlepas dr tangan...

vimmiyasmin said...

SweetD

ntahlah..cam dah REDHA jer ni!
nasen kita SERUPA !
Yerlah ...laki keja masak!
Kang tak ikot perintah , soru plak miss!!

redha redha !!

MULAN said...

sabar vimmy... sabarrrr... sama la kita ni.. sokmo terkena camtu..

Zareda Norman said...

Sabar vimmi

ada hikmah tu.. cuba duduk dan pikir pelan pelan nak selsaikan masalah tu...

Neeza Shahril said...

jauhnya job tu.. sampai ke pantai timur tak vimmy?
berdoa lagi dan istifar lagi..
Insyaallah sesuatu yang baik berlaku kan..

aNIe said...

Vimmi...banyak2 sabar vimmi...jgn hangin2...nanti darah cepat naik...

Hmmm...semoga segalanya akan dpt diselesaikan dengan baik...

tulipurple said...

sabaq ek sis...ada hikmah tu walaupun sy pun akan naik hangen kalu kene mcm tu :)
moga sis akan bertemu penyelesaian terbaik...happy mcm cik kucing itew..cute!

NJ@goboklama said...

mmg bengang kalau dh plan tapi tk jadi. Anyway,nnti lepas bos balik cuti,vimmy pulak amik cuti lama2, bole gitu? ;p

Kak Nora said...

Vimmy,
Betul kata kawan-kawan di atas. Apa-apa yang berlaku, ada hikmahnya. Sabor ye.