22 February, 2009

uncle815.blogspot.com


ini Uncle Shahrir. Muda belia lagi. Mengada betul nak suruh aku panggil uncle. Pangkat besar bagak ni dalam F&B! Kiranya kalo cheffarid keja ngan dia , sure lah selalu kena hentam dalam meeting! hahahaha!

Aku dgn gigihnya bawak askar2 aku berkawad kat PWTC semalam. Dah selalu g PWTC sampai anak2 aku dah hafal cara nak berlari2 sambil baring2 buat show kat stage kecik tepi eskalator tuh!

Uncle Shahrir ngan hotel kesayangan dia tuh Orchid Mekah buat KONSERT besar besaran kat PWTC semalam. Opssss....hahahahahhaha!
Hotel uncle promote hotel dorang untuk sesapa yg nak g Mekah bebila. Aku tengah gigih kumpul duit ni nak buat family day kat sana satu hari!!!

So semalam ...bersembanglah Uncle ngan ChefFarid sampai lupa diri. Sorang lupa diri tengah bekerja, yg sorang lagi lupa diri anak beranak semua belom makan lagi dari tengah malam semalam!!!

Setelah aku cubit mencubit montot cheffarid dengan ganasnya tanpa hawa nafsu , tanpa disaksikan dan disyaki oleh UncleShahrir , aku pun selamat mengucapkan selamat tinggal dan smoga bertemu lagi selepas musim haji tahun ni kepada UncleShahrir.

Dan selamatlah aku pergi ke Birthday Parti anak si tokey kek biskot roti itu!
Dan melantak sampai lupa diri!!

5 comments:

MULAN said...

orang laki pun sama je, kalau borak sakan, mesti terlupa akan kewujudan isteri & anak2..

maakk aii mee banjir tu, terliur gila..!!

zareda said...

uncle tu bujang ka??

vimmy, tadi singgah mak teh mee udang.. umang aihh.. ramai dah customer dia.. buat tak layan jer kat kami.. last kami cabut pi kedai lain.. huhuhu

KAMATO said...

Salam kunjungan balas, terima kasih singgah blog saya

Uncle Lee said...

Hello Vimmi Yasmin, just dropped by look at your pics.
I love that 'mee banjir udang', though I have never heard or tried it before. But it sure looks delicious.
If my jurassic bahasa is any good, I thought 'banjir' means 'flood'? Ha ha.
X'cuse me if salah.

You keep a song in your heart and have a nice day. Best regards, lee.

Uncle said...

Dear Vimmy.

Memang hari tu kami dah lupa daratan dan lupa dunia....Melayu Mudah Lupa...

Uncle