17 February, 2009

rm 10.00


Mazola RM 10


Oat Strawberry Chocolate rm 10


white chocolate hazel nut cornflakes rm 10


Pineapple Cheese Tart rm 10


Ini semua biskut biskut yg aku jual since last year.


RM 10.00 SAHAJA TAU!


Satu bekas penuh tau! Bukan seperti diatas!! IM CORRY !!
Mmg murah. Biskot ini BUKAN LEBIHAN dari HARI RAYA atau KRIMAS atau DEEPAVALI atau CNY !!

Saya tak nak BERDOSA MENIPU kawan kawan semua.

Ini HazsDelight iaitu Chik punya kitchen yg buat daily. Ada banyak lagi production tapi selow selow. Sebab tempahan yg lain mmg non stop. So aku amik part untuk promote 4 beskot ni dulu.

Oh yer ..setiap RM1.00 dari hasil jualan aku sedekah untuk ANAK ANAK YATIM 4 BERADIk yg dok kat bawah rumah aku ni.Insyallah selagi ada bisnes ,bolehlah aku menghulur kat bebudak tuh.

Kalo nak order nak bagi kengkawan , call aku yer!! 5 bekas keatas FREE DELIVERY!! KUALA LUMPUR SAHAJA tau. Jgn laa plak kot2 AbahNajwa / NeezaShahril yg order ...mati aku nak FREE DELIVERY ke sinun!! hahahahahahahaa

11 comments:

zareda said...

nak order pineaple cheese tart tu boleh tak???

vimmiyasmin said...

Zar

boleh. tp minggu depan baru start bakar membakar nyer !

nak berapa bekas ??

nanti beritau semula !

Tijah said...

murahnyer. kalu seremban charge brp kak?

vimmiyasmin said...

TijahLawa

seremban pun FREE jer laa.
sebab bestnya nak jenjalan g seremban!!

Kak Nora said...

Cg pun suka. Semuanya. Macam mana ye?

vimmiyasmin said...

Cikgu Yg Dihormati

Melaka or Kuantan ? Saya ada delivery nanti untuk Salon Noraini Rahim yg area bandar kuantan.

Nnt cikgu kompomkan balik ngan saya yer.

~PakKaramu~ said...

Salam

Bagusnya perniagaan ni

zareda said...

vimmy

contact zar di eda_um98@yahoo.com

Neeza Shahril said...

hehehe.. baru nak tanya.. kat sini free delivery gak ke..??
sedap nampak.. memang neeza suka semua biskut tu. Insyaallah, kalau balik malaysia, neeza cari vimmy :)

iina said...

aku nak order berbalang2 boleh ;) kos boleh bayar ye.. tapi takut hancur jelah bila sampai sini ;)

zino said...

macam mana nak oder tu.. gmail kan kat maklumat kat sini zino2020@gmail.com

kot2 ada yg minat.. tq