18 March, 2009

Catering EtiqaTower11 Jln Pinang KL (Depan KLCC)











penat weh!!
Isnin Selasa yg giler giler kelam kabut
Morning Coffee Break / Lunch / Afternoon Coffee Break

ErkKkK
Nak tanya
Pernah tak g kursus memana?
Pastuh bawak plastik + getah
Tapau makanan yg tak habis?

Aku mmg bawakkan bekas utk sesapa nak TAPAU
Tapi ini first time aku jumpa group yg dah siap siap bawak plastik & getah KHAS untuk TAPAU MENAPAU!
Nak gelak pun ada ...sebab bukan org pompuan yg sibok menapau ....tapi ABG ABG PAKCIK PAKCIK !!

kekekekkekekekekkekekekekekeke!!

giler betoi kan !!

mmg tergezut giler!!
nasib baik aku memahami ... yer laaa....agent agent outstation ni jarang attend course kan. So mungkin tapau untuk dimakan dalam bilik hotel.
tak per lahh...organiser dah bayar ..so pedulik apa ??
mengekek ngekek cleaner cleaner MNI Tower (nama lama) tuh nengok semua insert licin lincap!

aku plak...
x sempat laaa nak lunch sebab dah tinggal nasi putih jer!
Redha jer !!!

20 comments:

Zareda Norman said...

vimmy

bes apa tapau menapau.. ekekek

especially kalau tempah dewan kat hotel, memang sohih ada yang menapau desert, buat makan masa tengok tibi nanti... hehhehe

Neeza Shahril said...

kalau neeza arrange function utk students kat hotel, selalu mintak nak tapau. Tapi diorang tak bagi lah plastic bagai tu..
ada sekali tu, siap pesan kat diorang suruh bawak plastik.. tapi tak bawah gak.. neeza je yang bawak..
then diorang ambik plastic neeza tu.. huhuuu..
takpelah kan.. tak tu pun function tu hasil duit diorang bayar yuran college gak kan.. :)

Kak Nora said...

Dear Vimmy,
Dah ada budaya menapau pula? Eh malulah. Apo nak dikato, etika buffet tak ada!

Jentayu said...

Kak Vy,
patut la diam saja lately. BZ katering rupanya..:)
Bab menapau memang best!!! tak pe la..dah di bayarkan? kalau licin tu makna nya best tu kak Vy!

dilaOHdila said...

hotel nyer food decoration menarek kan
geram jer tengok....
mesti best duk kat hotel ni

vy said...

DILA

catering ni akak yg buat.
hehehe!
kat opis ReTakaful Jalan Pinang.
Bunga tuh beli kat florist jer

masviona said...

hikssss....sampai camtuh skali ek...kelakarnye

NJ@goboklama said...

sekarang kan musim berjimat-cermat.. (NJ yg cakap tk serupa bikin) ;)

aliadijamina said...

wahhhhhhhhhh......... sedapppppnyaaa
best-best ler menunya...vavavavava

Ajzie said...

hihihi tapau pak cik ..jangan tak tapau......

AZANI said...

mmmm.....sedapnya.

Uncle said...

Sedapnya...sedapnya...sedapnya...sedapnya...sedapnya...sedapnya...sedapnya....sedapnya...

Uncle

aNIe said...

Vimmi...pakcik2 & bangcik2 tu suami penyayang...diorang ingat kat isteri2 kat rumah tu...hehehe

Vimmi...lauk2 tu semua membuka selera...

Pssst...meatballs tu memang sedap...akak suka....tima kasih sekali lagik... buat vimmi...len kali akak nak beli tau...takmo vimmi bagi2 lagik...hehehe

ibuVouge said...

keskeskes..

lawaknya baca... sedap sgt masakan tu gamaknya

eheheh
tapi alhamdullillah tidak membazir

WanBeruas said...

..waduh waduh memang taste aku le makanan cam nihh...

MULAN said...

he he.. awat tak amik gambar pe-napau2 itu..

cendawanintim said...

mak aiiii, banyaknyer makanan..

Chekgu BaniHassim said...

bijak2...
dah siap2 bawak plastik...mmg praktikal...haha

cikgu zainab said...

Salam ziarah. pertama kali komen tapi kerap datang ziarah. semoga vy terus maju & berjaya dalam segala bidang. mama baru jer tau yang anas tu adik vy..aritu adalah tgk kat astro..apa kabar anas?

Lily.Lulu said...

sedapnyaa kita tengok especially menu no 1 .. ayam kan tu kak ??

lapo laaa
akak bila nak jemput kita merasa masakan akak ??

hehehehe
:D