29 April, 2009

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah

LayannNnn !

aku begitu setia dengan lagu Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
since 2004 head tittle utk blog aku Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
maintain sampai sekarang

nak tau kenapa
sebab aku nak aku tiap hari aku ingat Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
kita ni kenkadang terlupa
mengeluh tak henti henti
tapi bersyukur boleh kira berapa kali je
aku kena tiap hari ber Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
sebab

  • panjang umur (boleh lagi menyembah Allah swt dan terus berdoa)
  • anak anak sihat semakin cerdik dan cantik
  • jodoh masih panjang dgn suami (semoga ke akhir hayat)
  • rezeki masih mencurah curah walaupun kita tak hidup mewah
  • dan segala galanya yg terbaik yg aku terima setiap hari

lirik lagu ni mmg dari dulu menusuk nusuk ke dalam sanubari aku
sampai dah hafal rapping!
aku tujukan lagu ini untuk semua kengkawan diluar sana

layan rapppppppppppppp dari Too Phat

7 comments:

zino said...

alhamdullilah.... amin

kakpah said...

alhamdulillah, kita masih lagi bernafas untuk mensyukuri nikmatnya.

joegrimjow said...

lirik die mmg best best sngt

Kujie said...

alhamdulillah...syukur kerana masih diberi pinjam nafas hingga ke detik ini.


off topik

try buat mcm ni> pergi kat Dashboar mcm biasa, Setting > Comments > Comment Form Placement > tick Embedded below post.

AZANI said...

Alahamdulillah

Lily.Lulu said...

Alhamdulillah ..

saya layan lagu too phat tu
siap hapal segala rap mak rap sume sume tu

hihihi
:D

Zareda Norman said...

Vimmy

Alhamdullillah.. syukur