30 April, 2009

http://peejburhan.blogspot.com/


aku tak pernah jumpa PEEJA
silent reader je
malu weh
blog dia gempak giler
follower beratus ratus
tapi aku rasa macam ada satu tarikan untuk aku terus berada diblog PEEJA setiap hari
happy aku baca blog HAPPY FAMILY ni
yerlah 2 tahun dok rumah
blog hopping jerlaj keja aku hari hari
kekekekkeke!

kuatnya aku melekat kat bloh PEEJA ni
dah macam tgk tv TELENOVELA (betul ke eja?)
dah kenal ngan semua seisi rumah
termasuklah kucen kucen
perabot perabot
saudara mara

kelakarkan

satu hari
aku terkujat
tgk syok syok bangang layan Astro Ria pepagi buter
ternampaklah X si PEEJA ni berlakon
jadi samseng perogol
hahahhahahahaha!

aku plak tanpa usul periksa
terus message kat chatbox si PEEJA
bertanyakan pasal X dia tu
siap suh kim salam lagi
siap hantar 1 lagi message kat Facebook

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
cakap baca blog PEEJA hari hari
camner aku boleh termiss citer pasal dia dah tak ada apa apa ngan X dia tuh
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
termenangis aku kejap

sebab aku tau
sure PEEJA emo giler
aku rasa bersalah yg amat sangat selama beberapa waktu
terus naikkan dos insulin ke 40 unit
aku tak leh berfikir
betapa tersentapnya jiwa dan perasaan si PEEJA

pastuh kwan lama aku si PINEH pulak
message aku
tanya aku tak tau citer ke lagi
lagi la naik kencing manis aku
uwaaaaaaaaaaa uwaaaaaaaaaaaaaaa

terus aku paksa si PINEH buatkan CUPCAKES yg COMEY COMEY tuh
and suh PINEH antO ke rumah PEEJA dengan segera
baca kat sini

aku adalah menitiskan airmata
aku ni mmg cengeng
and now im very happy
sebab PEEJA dah happy !

7 comments:

zareda said...

ambuii vimmy siap hantar cupies jugak..

zar pun silent reader blog peeja ni.. baca jer..

AZANI said...

Vy:i dah tampal link dia kat web I, belum sempat baca lagi, nanti lepas habis baca kawan kawan punya blog baru gi jenguk dia, ok.

aNIe said...

vimmy...kalau akak tgh sedih2...vimmy antar cupies kat akak jugak ye...jgn lupa tau...heheheh

Abahnajwa said...

Mummy,

package sekali yek catering mummy untuk besday abah nanti dengan cupcakenya...kikikikiki

Rindu
Abah dan family

peej said...

heheh..ala kak..jgn la stress pulak..akak dah la ade kencing manis..tau sgt..mama mcm tu la..if stress lebih mesti reading naik..

saya ok aje..cuma biasa la teremo sana sini..kalau x emo tu hati batu namanya..
;p..

apa2 pun thanks sangat..suke sangat..kerja asyik makan cuppies aje..banyak pulak tu akak bg.. ;D

Uncle Lee said...

Hi, I love cupcakes. When you making them again? Ha ha. Lee.

Chekgu BaniHassim said...

mmg comel...
cupcakes itu...
kak vimmy pon comel gak.. :P