02 April, 2009

bila bosan dok rumah ....






lepas amik anak balik sekolah ...aku memaksa cheffarid g lepak KLCC. Solat kat masjid KLCC best oOoO! Solat jemaah yg mengasyikkan. Masuk Cold Storage beli kudap kudap. Dok lepak sampai 10malam. Mummy yg bosan dok rumah ...anak anak jadi mangsa kena g main kat KLCC .

nak lepak KLCC tak boleh pergi sabtu or ahad! Rimas weh!
yg paling aman n tenang g hari org kerja. Lepas maghrib sampai tengah malam.
yg ramai lepak mmg org org malaysia n omputih or arab. Bangla Myamar Philipines Indon Nepal semua tak nampak!

TQ so much to my cheffarid sebab tiap minggu sanggup memenatkan diri g KLCC bawak aku n anak2 lepak lepak kat situ. Dan menghabiskan duit beli kudap kudap ! he he he

8 comments:

Ajzie said...

hihii seronok nya... rehat2 sambil lihat keindahan cahaya di waktu mlm diibu kota......

AZANI said...

seronok, memang seronok. Anak anak saya pun suka, menjerit jerit sakan , excited sambil mengharung air kolam nak ke fountain tu.Itu yang seriau.First and last time gi lepak kat KLCC park.He he he.

cendawanintim said...

masa yang sangat berkualiti bersama famili kan..

Kak Nora said...

VY
Ye, sekali sekal duk lepak dengan famili boleh menghilangkan kebosanan dan kerisauan. Selamat melepak....dan berkudap kudapan.

Neeza Shahril said...

dah besar anak-anak vimmy...
kalau anak2 neeza besar nanti, cam tu lah jugak gaya mereka..



pssttt.. internet neeza baru nak berfungsi elok.. setelah lama demam..
geram dengan telecom provider kat sini.. apa yang diorang buat entah..

Lily.Lulu said...

lama giler saya tak gi klcc kak
dulu keje maxis tok sah ckp la kan
hari2 dah kat sana muak
heheheh ~

sekali sekala macam ni enjoy kan
:D

kucingorengemok said...

betul kak, jauhilah klcc hari sabtu-ahad... serabut.

zareda said...

Zar pun tak suka pi KLCC time wiken bawak anak.. hancuss tengok gelagat muda mudi sekarang.. macam film hollywood..