20 November, 2009

Taman Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur
















tempat lepak wajib
dah berwajah baru
mmg best best best

aku lepak melantak tak renti renti
senda gurau canda cinta cintun ngan ChefFarid

anak anak bawak diri
sukaria sampai lebam

surau je kecik sesangat
panas sket
n tak kemas
yg lain lain
sangat OKEH !!!
KUDA pun dah bertambah ramai!!!

9 comments:

zino said...

dah lama tak datang titiwangsa tu.. ada beberapa projek zino kat sana... stadium takraw tu, geleri tennis tu, bumbung putih kat tepi tasik tu.. semua hasil peninggalan hehe

DatinDiaries said...

cuti sekolah ni memang sebulan lah dok kl..nanti blh la lepaking bersama anak2...

aNIe said...

Hamboi2! cik vimmi kita dating di Taman Tasik Titiwangsa ye...hehehe...seronok bila dpt bersama anak2 dan yg tersayang kan?

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"FIESTA ALQUDS TRAVEL FAIR"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

Anonymous said...

salam...saya yg dok dpn tasik tu pun bole bilang ngan jari brapa kali je pi huhuhu....akak kalu ada no saya sms tau...saya ilang no semua org gara2 tepon masuk longkang dlm tandas kat klcc....tpn jadi biol sebab saya sapu gel h1n1 ehhehhe....anyway sorry saya ni tgh up n down ngan keja....saya tgh berusaha nak sambung baljo lagi ni....nak break drp keja selama sethn....akak jaga diri jgn mkn manis2...bila lah nak jumpa ni....weekend saya full lah huhuhuhu......tu lah kan sapa suruh gatal2 nak baljo lagi huhuhu

Zie-SMTA

hazlin said...

Salam,
Semoga hadirnya sinar baru 1431 Hijrah, menghijrahkan kita ke arah yang lebih baik...

Helena said...

dah lama sangat2 tak bawak kids gi titiwangsa.... thx for sharing..... nanti ada masa boleh la singgah2, mesti kids suka..... :D

Helena said...

dah lama sangat2 tak bawak kids gi titiwangsa.... thx for sharing..... nanti ada masa boleh la singgah2, mesti kids suka..... :D

Mak Su said...

byk permainan kat situ ek, selalu gi taman klcc jer saya ni